ANYWAY Doors kiest voor TriLEDgy scherm

België | Massenhoven

ANYWAY Doors in het Massenhoven kiest voor TriLEDgy voor het plaatsen van een kwalitatief LED-scherm tegen hun showroom. Het resultaat mag er zijn! Ook een scherm op uw gevel? Neem dan contact met ons op!

Wie deurdenkt, denkt ANYWAY!

ANYWAY doors, opgericht in 1995, is een Belgisch merk dat vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector – zowel wat vormgeving als techniek betreft. De vele productinnovaties zijn beschermd via diverse patenten en merkendepots in de Europese Unie, de VS en Rusland.

Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven neemt een team van 30 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en dienst na verkoop. Het uiteindelijke doel is steevast een ‘deur die u als geen deur ervaart’. Zo zoekt ANYWAY doors constant naar innovatieve ideeën om deuren te actualiseren en praktisch te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.

Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woonconstructie, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om er als bouwheer de nodige aandacht aan te besteden. Met hun minimalistisch design onderscheiden Anyway binnendeuren zich ondertussen in meer dan 20.000 residentiële woonprojecten.

Pivoterende “Room Divider” ontvangt meerdere internationale design awards

Sommigen noemen het een deur. Anyway spreekt zelf van een imposante “Room Divider”. Een taatsdeur van formaat die je dankzij unieke scharnieren monteert zonder inbouwdelen in de vloer. Het eigentijdse concept kan zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen en kantoren toegepast worden.

awards

Modulaire dressing systemen 

Na 15 jaar innoveren werd in 2010 de opgebouwde kennis toegepast op modulaire dressing systemen. Dit resulteerde in een functioneel aanbod van DRESS-A-WAY kasten en populaire DRESS WALL inloopkasten.