LED-scherm voor uw zaak

1 jaar geleden

Uw zaak extra in de kijken plaatsen door de kracht van bewegende beelden? Dan bent u bij TriLEDgy aan het juiste adres, want dankzij de impact van onze LED schermen verhoogt u de visibiliteit en de aantrekking van uw reclame gigantisch!

Wij bieden tal van oplossingen (wand, bloembak, aanhangwagen, bestelwagen, ...) en gaan samen met u op zoek naar de meest esthetische en praktische oplossing voor uw zaak of organisatie. Eerst bespreken wij het gewenste doel en stellen dan een product voor het voldoet aan uw verwachtingen. En heeft u een display bij ons aangeschaft? Dan bieden wij middels het service-abonnement de mogelijkheid om al uw indoor- en outdoorschermen gedurende de hele levensloop in topconditie te houden.

Let wel op, een scherm is uiteindelijk enkel een middel om een beeld weer te geven. Daarom vinden wij de aansturing ervan nog veel belangrijker. Wat bent u met een high-end LED-scherm zonder het goed te kunnen aansturen? Hiervoor hebben wij op basis van onze jarenlange ervaring een eigen webapp ontwikkelt die het mogelijk maakt om een scherm aan te sturen en te monitoren, zonder ingewikkelde zaken waardoor u geen IT technicus hoeft te zijn.