Beurzen & presentaties

UW BEURSDEELNAME INTERACTIEVER DAN OOIT 

U heeft besloten deel te nemen aan een beurs in Nederland of België, of misschien zelfs daarbuiten. U heeft nagedacht over de doelstellingen, de uitstraling, het beursteam en de premiums. De standbouwer of het reclamebureau heeft u een concept toegestuurd en het ziet er top uit. U wilt uw boodschap zo helder mogelijk en bij voorkeur op een indrukwekkende wijze in beeld hebben. En ja, de interactie met de doelgroep, dat is uiteraard een belangrijke voorwaarde.

De indoor LED-schermen van Triledgy zijn uitermate geschikt voor de inzet op beurzen. De kwaliteit van de LED-toepassingen zorgt ervoor dat het beeld onder iedere omstandigheid optimaal is. De techniek erachter biedt ons de mogelijkheid interactief te zijn met uw gewenste doelgroep.  U wilt wellicht up-to-date-informatie bieden op de beurs, bijvoorbeeld de dagplanning, relevant nieuws uit de markt of specifieke aanbiedingen. Maar u kunt ook denken aan het presenteren van een film of het streamen van live interviews. Of wat dacht u van het spelen van een spel, op een reusachtig scherm? De mogelijkheden zijn eindeloos.

DE TECHNIEK BIJ PRESENTATIES? LED IT GO!

U wilt zich focussen op het presenteren zelf. Op de perfecte organisatie van het complete congres of op die ene belangrijke presentatie op het podium. u wilt niet bezig zijn met de techniek, dat scherm moet het gewoon doen. TriLEDgy biedt verschillende maten schermen voor indoor presentaties, op voet of met een wandsysteem. Indrukwekkende schermen met een prachtige beeldintensiteit voor kleine groepen en voor grote zalen tot duizend man.

Wij presenteren u graag een voorstel op maat 

Wil u net als onze andere klanten ook opvallen tussen de rest?

LED's Go!