TriLEDgy trapt door | zet een tandje bij

6 maanden geleden

Voor diegenen die het niet weten; cyclocross is veldrijden en vice versa. Deze mateloos populaire wielersport vindt vooral in België en Nederland veel liefhebbers. En dat past TriLEDgy wel. Het veldritseizoen begint traditioneel in september. In 2018 werd afgeschoten met de cross in Geraardsbergen en wordt afgevlagd op 24 februari 2019 in Oostmalle. TriLEDgy is erbij en doet meer dan alleen het plaatsen van een paar schermen.

Tijdens de cyclocross tour is TriLEDgy verantwoordelijk voor de tijdsregistratie, de complete regie, inclusief de livebeelden en voor de communicatie naar de bezoekers. Met haar centrale regiebus en team van specialisten leggen we elke editie van het begin tot het einde vast op beeld en geluid. We werken met een team van 8 cameramensen over het terrein en streamen live de beelden door naar de regiebus. Hier worden de beelden verstuurd naar de diverse LED-schermen op het terrein en naar de tv-zender.  

REGIEWAGEN TRILEDGY
Wij hebben de regiewagen uitgerust met een schakeltechniek van de allernieuwste generatie. Deze maakt het mogelijk om de data van alle 8 de camera’s (HD-SDI) binnen te halen en vervolgens door te sturen naar onze schermen. Hiermee zorgen we voor een ultrascherpe vastlegging van het evenement en een optimale beleving voor zowel de bezoekers als de tv-kijker. Dat er veel komt kijken bij een dergelijk live-event mag geen verrassing zijn. Alles moet kloppen op het moment suprême. En dan zijn een naadloze voorbereiding en een heleboel ervaring heel fijn meegenomen. Wist je dat we bijvoorbeeld 6 kilometer fiber- en 5 kilometer SDI-bekabeling bij ons hebben?

INTERACTIE MET DE DOELGROEP
Naast de LiveStream zijn we op meerdere wijzen aanwezig en van belang voor het event. We verzorgen ook de routing en de informatieverstrekking richting de aanwezigen bijvoorbeeld. We koppelen deze zaken eenvoudig aan de social media kanalen en zo dragen we zorg voor de nodige interactie. We nemen op deze manier veel zorg uit handen van onze opdrachtgevers en zijn live aanwezig voor een snelle terugkoppeling.