Welkom bij TriLEDgy!

Welkom bij TriLEDgy!

GOED NIEUWS! Nog op zoek naar een LED-scherm voor het WK2018?

Wij hebben terug beschikbaarheid!

Mogelijke opties zijn:
6m2 in 7mm pitch SMD
8m2 in 6mm pitch SMD
12m2 in 6mm pitch SMD
15m2 in 6mm pitch SMD

Vind hier het overzicht terug: WK2018

Bel +32 478 222 111 of mail info@triledgy.com voor meer info of prijzen.


TriLEDgy is leverancier van LED-schermen voor verhuur, verkoop en mediacampagnes.

Verhuur

Wij beschikken over een totaal aanbod van 26 LED-schermen, gemonteerd op een aanhangwagen, bestelwagen met afzetconstructie of als modulaire oplossing voor maatwerk.

Verkoop

Door een ervaring van meer dan 10 jaar in de business weten wij precies wat er leeft en wie de betrouwbare producenten zijn. Onze goede samenwerking heeft ervoor gezorgd dat wij deze schermen tegen scherpe condities met een prima nazorg kunnen aanbieden. Bovendien hebben wij onze eigen technische mensen voor de service en zijn wij niet afhankelijk van derden.

Mediacampagnes

De expertise in LED is één zaak, het uitvoeren van al dan niet complexe mediacampagnes gaan wij zeker niet uit de weg. Zo werkten wij in het verleden mooie en doeltreffende campagnes uit voor Lidl, Delhaize, Media Markt, Decathlon, Vomar, Basic Fit, Albert Heijn en tal van andere organisaties.

 

Laatste nieuws

9 months ago
Positivevision

Dit jaar mocht er op de belgium pride te brussel geen trailer meer meerijden, wij zijn alvast blij dat de we samen met de Mister Gay Belgium organisatie een alternatief konden bedenken.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
10 months ago
CityLED powered by TriLEDgy

Bent u voor uw zaak of product op zoek naar een heel leuk en opvallend reclamemiddel? Informeer zeker naar onze voorwaarden voor de CityLED!

Bel +32 478 222 111 of info@triledgy.com

#triledgy ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 2 »